Tarlós István otthon van Budapesten

Munkatársunktól
2010. 12. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erőt, elsősorban lelkierőt kell merítenem életem legnagyobb feladatához – hangsúlyozta Tarlós István Fidesz–KDNP-s főpolgármester legújabb, Otthonom – Budapest című könyvének bemutatóján. Kiemelte, hogy az Éghajlat Könyvkiadó felkérésére vállalta, hogy „kitárulkozik”, és ír gyermekkoráról, családjáról, a munkájáról, szakmai és politikai pályafutásáról, Budapestről, arról, hogy honnan kell elindulni.
A főpolgármester írásos munkáját Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke méltatta. Szerinte ez a műfaj ugyan egyfajta politikai kommunikáció, de mindenkinek ajánlja, aki Ábellel vallja: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne”. – Tarlós István otthon van e hazában, a családjában, Budapesten, a közéletben – hangsúlyozta a házelnök. Felidézte a főpolgármester pályafutását az 1990-es SZDSZ-es időktől napjainkig. Szerinte Tarlós legnagyobb feladata, hogy húsz év szociálliberális pusztítás, Budapest mélypontja után erős várost építsen. – Ehhez az elszámoltatásra is szükség van – húzta alá Kövér László.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.