TOTÓ

Munkatársunktól
2010. 12. 11. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat olasz és nyolc német futballbajnoki alkotja a 48. heti totószelvényt. A Serie A-ban az Intert is megtréfáló Chievóhoz a Roma érkezik vendégségbe Veronába, ahol döntetlent várunk. A listavezető Milannak kötelező begyűrnie a 17. Bresciát, mint ahogy a Sampdoriának is (remélhetőleg Koman Vladimirral a soraiban) a sereghajtó Barit.
A Bundesliga I-ben a Mainz (Szalai Ádámmal) újra magára talált, s ezt bizonyíthatja Frankfurtban is. Nem lesz remi a Hamburg freiburgi vendégjátéka, s szerintünk a „bányászlámpát” lengető Mönchengladbach Hannover elleni meccse sem. Az utolsó előtti Stuttgart otthon is kikaphat a Hoffenheimtől, kiegyenlítettek a wolfsburgi esélyek, Gelsenkirchenben nyerhet a címvédő Bayern, Nürnbergben a listavezető Dortmund.

48. heti tippjeink:
1. Frankfurt–Mainz X, 2
2. Freiburg–Hamburg 1, 2
3. M.gladbach–Hannover 1, 2
4. Stuttgart–Hoffenheim X, 2
5. Wolfsburg–Bremen X
6. Schalke–Bayern M. X, 2
7. Leverkusen–Köln X
8. Nürnberg–Dortmund X, 2
9. Chievo–Roma X
10. Milan–Brescia 1
11. Fiorentina–Cagliari 1, X
12. Lecce–Genoa X
13. Sampdoria–Bari 1
+1 Catania–Juventus X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.