Új helyszínen kezdődik ma a Kriminálexpó

Swendt Pál
2010. 12. 02. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Legfőbb Ügyészség és az Ügyészek Országos Egyesülete tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Kriminálexpó néven ismert nemzetközi biztonsági, informatikai, bűnmegelőzési, bűnüldözési, igazságszolgáltatási konferenciát és szakkiállítást. A ma kezdődő, a köz biztonságával foglalkozó egyik legelismertebb nyilvános konzultációs fórum a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum fővárosi, Kapisztrán téri épületében a csütörtöki zárásig várja az érdeklődőket, akik ingyenesen látogathatják a programokat.
A Kommunikáció a biztonságos Magyarországért címmel meghirdetett rendezvényen a hatékony bűnmegelőzés, az eredményes bűnüldözés, a pártatlan és szakszerű igazságszolgáltatás nagyrészt állami feladatainak összegzését tűztük ki célul – áll az ügyészség közleményében. Az Ügyészek Országos Egyesülete fennállása 20. évfordulójával egybeeső expó egyebek mellett a rendvédelem szervezeteinek szerepével, fejlesztésük irányaival, a katonai és rendvédelmi szervezetekkel és a szakértő büntető igazságszolgáltatással foglalkozik. A szakkiállítás mellett a tervezett programok között szerepel a büntetés-végrehajtási konferencia, valamint a bank- és ügyfélbiztonsággal, a közlekedésbiztonsággal foglalkozó szekció ülése és a nemzetközi ügyészi szeminárium is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.