Budapesten rendeztek orgiát?

Német biztosítótársaság vezetői és sikeres üzletkötői rendeztek szexpartit a Budapest Gellért fürdő területén 2007-ben – adta hírül az ismert gazdasági lap, a Handelsblatt. A fürdő vezetése határozottan cáfolta a hírt és a Gellért szálloda is kizártnak nevezte, hogy náluk örömlányokhoz juthatna bármelyik vendég.

Nagy Áron
2011. 05. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Monumentális szexpartit rendezett Budapesten a német Hamburg-Mannheimer biztosítótársaság 2007-ben. Erről tudósítja olvasóit az ismert gazdasági lap, a Handelsblatt. A hírt a köztársaság médiapiacának számtalan újságja és internetes portálja átvette és azt megerősítette a céget azóta megvásárló Ergo-konszern is.
A biztosítótársaság sikeresen dolgozó ügynökeit jutalmazta a nem hétköznapi szórakozással, amelyet a németek számára továbbra is legendás hírnévvel rendelkező Gellért fürdő területén rendeztek. A szokatlan méretű eseményre száz munkatárs kapott meghívást, akiket a Hamburg-Mannheimer számos vezető személyisége is elkísért a magyar fővárosba. A lap, amely több résztvevőtől kapott értesülésre hivatkozik és kiemeli, hogy az informátorok eskü hatályával bíró nyilatkozatokkal támasztották alá mondanivalójukat, arról számol be, hogy a fürdőben színpadi szexműsor és lefüggönyözött ágyak várták a jutalmazottakat. Akiknek az elkerített részeken nem sikerült az örömlányokkal kapcsolatba lépniük, a Gellért szállóban is számíthattak ezen szolgáltatásokra – teszik hozzá.
– A fürdő bejáratánál minden résztvevőt úgy kutatták át, mint a repülőterek biztonsági ellenőrei és büntetéssel fenyegették mindazokat, akik fényképeket vagy videókat készítenek. A bennünket fogadó hölgyek nem titkolták bájaikat és semmi kétség sem merülhetett fel, hogy prostituáltakkal állunk szemben – emlékezett vissza az egyik ügynök. Az Ergo konszern szóvivője elismerte a budapesti szexparti tényét és azt mondta, a rendezvényen körülbelül húsz örömlány vett részt. Mindegyik hölgyet színes szalag díszítette. A piros hölgyek hoszteszként szerepeltek, a sárga szín azt jelezte, hogy viselőik minden kérést teljesítenek. A fehér szalaggal felszerelt nők szolgáltatásait kizárólag az elnökségi tagok vehették igénybe. A terítőkkel eltakart mennyezetes ágyakat a kiválasztott hölgy kíséretében mindenki használhatta – írta a Handelsblatt.
A megszellőztetett szexpartit az Ergo-szóvivő elfogadhatatlannak nevezte, mivel az durván megsérti a vállalkozás irányelveit. Egyben közölte, a felelős vezetőket és az elnökség érintett tagjait időközben elbocsátották. Ezt az állítást több résztvevő cáfolta és úgy nyilatkozott a Handelsblattnak, hogy még mindig a cég szolgálatában áll a partin megjelent több reprezentáns.
Élesen visszautasította a Hotel Gellért vezetősége, hogy szállodájukban prostituáltakhoz juthattak volna a német vendégek. Sárközi Anikó ugyanakkor azt mondta: a szigorú adatkezelési szabályok miatt nem erősítheti meg, hogy az ominózus csoport valaha náluk járt. A vendégeket egyébként nem figyelik árgus szemekkel; olyan eset előfordulhat, hogy egyikük kimegy a városba és diszkréten öltözött örömlánnyal tér vissza – derült ki a PR-vezető tájékoztatásából.
A fürdőt üzemeltető BGYH Zrt. pedig azt közölte: a vállalat jelenlegi vezetőségének nincs és nem volt tudomása arról, hogy a Gellért fürdőben orgiával egybekötött rendezvény lett volna. Állításuk szerint a hatályos bérleti szabályozás nem tesz lehetővé ilyesmit, mivel – egyebek mellett – ellenőrzik a tervezett rendezvények forgatókönyvét, és a zrt. saját őrei is gondoskodnak a házirend betartásáról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.