Röviden

MN
2011. 05. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dzsudzsák: Anzsi?
Az orosz labdarúgó-bajnokságban jelenleg negyedik helyezett Anzsi Mahacskala – ahol a brazil Roberto Carlos is játszik – a PSV-ből szerződtetné Dzsudzsák Balázst, és a Szport Ekszpressz című sportlap szerint a holland klub vezetésével már meg is állapodott. A magyar játékos menedzsmentje megerősítette a dagesztáni Anzsi komoly szándékát és a tárgyalások tényét. (MN)

Jöhet a Rangers
Nagy esély van arra, hogy jégkorong-válogatottunk október 3-án Budapesten felkészülési mérkőzést játszhat az észak-amerikai profiliga (NHL) egyik sztárcsapatával, a New York Rangersszel. A négyszeres Stanley Kupa-győztes azért érkezik októberben Európába, mert 7-én és 8-án Stockholmban alapszakasz-mérkőzést játszik. A magyar szövetség gőzerővel tárgyal a potenciális szponzorjelöltekkel, mert a Rangers kétnapos fogadása több mint 100 millió forintba kerülne. (MTI)

Tőzsérék bajnokok
Tőzsér Dániel csapata, a Racing Genk nyerte meg a belga labdarúgó-bajnokságot azzal, hogy a rájátszás utolsó fordulójában, hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Standard Liege ellen. (MN)

Török végjáték
Rátgéber László (képünkön) nem tér vissza a török bajnok Fenerbahce női kosárlabdacsapatának kispadjára. Az isztambuli klub új vezetőedző a görög George Dikeulakosz lett. (MTI)

Kabát távozik
A Debrecen labdarúgócsapata szerződést bontott Kabát Péterrel, az együttes tavaly nyáron Újpestről szerződtetett támadójával. (MTI)

FTC-bronzérem
A női kézilabda-bajnokság 3. helyéért rendezett mérkőzésen: SYMA-Vác–FTC-Rail Cargo Hungaria 30-36. A párharcot 2-0-ra nyerte az FTC. (MN)

Hazai forrásból
A Ferencváros vízilabdacsapatába igazol a Groupama-Honvéd olimpiai bajnoka, Székely Bulcsú. A bajnokságban negyedikként végzett, a Magyar Kupát viszont megnyert, s a LEN-kupában a legjobb négy közé jutott Honvéd alapkerete nem változik, és bár egy-két érkező még várható, továbbra sem szerződtetnek egyetlen idegenlégióst sem. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.