Röviden

MTI
2011. 05. 30. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felbontás
Bemutattak a híradók egy új tévékészüléket, amely a mai csúcstelevízióknál tizenhatszor részletesebb képet ad. Nem könnyű lelkesedni, mert a hírt a többség a mai csúcstévéknél sokkal rosszabb felbontású, öreg készülékén látta.

Életét vesztette egy motoros Pesten
Halálos balesetet szenvedett egy motoros Budapest XIX. kerületében, az Üllői úton tegnap délután. A 35 éves férfi kifelé haladt a városból, és eddig tisztázatlan körülmények között ütközött egy vele egy irányban közlekedő személyautóval. A motoros a földre esett, és egy teherautó kerekei alá került. A férfi a helyszínen életét vesztette. (MTI)

Aranyérmes magyar tésztahídépítők
Ismét magyar aranyérem született a tegnap megrendezett RECCS tésztahídépítő-világbajnokságon; az immár kétszeres világbajnoki aranyérmes Márkos Szilárd nemcsak a 2011-es év bajnoka lett, hanem új világrekordot is felállított az 578,2 kilogrammot elbíró alkotásával. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.