Dicsérik fürdőinket az osztrákok

Hírösszefoglaló
2011. 06. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igen komoly ingyenreklámot jelent a hazai wellness-szállodáknak az, hogy az osztrák sajtó egyre nagyobb előszeretettel foglalkozik a magyar fürdőkkel, ráadásul igen kedvező képet közvetít róluk. Az ausztriai Wellness Magazin és a Medianet üzleti lapoknak köszönhetően például a múlt héten közel félmilliós olvasótábor értesülhetett arról, hogy hazánk az egészségturizmus fellegvára – számolt be az új trendről a Pénzcentrum.hu. A Wellness Magazin újságírója háromoldalas összeállításban tudósított a „hévízi csodatóról, ahol az ember minden baját elfelejti”. A kreatív szakemberek és üzleti döntéshozók által olvasott Medianet szaklap ugyancsak a Hévízen és a környező régióban a közelmúltban megvalósult fejlesztéseken keresztül mutatja be azt a „forradalmi változást”, amely a feltörekvő magyar egészségturisztikai iparágat jellemzi. A Pénzcentrum.hu emlékeztetett arra, hogy Ausztria a második a hozzánk érkező turisták száma alapján összeállított rangsorban: az osztrákok évente körülbelül 90 milliárd forintot költenek hazánkban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.