Férfitestek

2011. 06. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dominique Strauss-Khan minden vádpontban ártatlan. Legalábbis ezt képviselték védői az e heti New York-i bírósági meghallgatáson. A francia volt Nemzetközi Valutaalap-vezér a szállodaszobájában nem erőszakolta meg azon a májusi hétvégén a szobalányt, nem kényszerítette orális szexre, nem tartotta bezárva. Sőt még fizetett is szolgálataiért a hotel kedves alkalmazottjának, mint az egy bankvezértől el is várható.
Szerintem a védelem tévúton jár, sok sebből vérzik ez a történet. Valójában nem így történt az eset. Azon az ominózus napon Ophélia, a szobalány elővigyázatlanul lépett be a 2806-os lakosztályba, mivel úgy tudta, hogy a vendég már eltávozott. Ekkor megpillantotta Dominique Strauss-Khant, amint zuhanyozott. A tökéletesen kimunkált, 62 év érlelte férfitest látványa felforralta vérét. Nem tudott vágyainak parancsolni: gepárdként ráugrott a gyanútlanul tusoló férfira, leteperte őt, és elvette tőle azt, amit annyira féltett. Az ébenfekete asszony búcsúzóul belemarkolt aznapi borravalójába, és pár tízdollárost otthagyott, hogy valamiféleképpen viszonozza a szerelmes pillanatokat. Ám ekkor a pucér Strauss-Khan a szobában üldözni kezdte a lányt, ugyanis a visszajárót vissza akarta csúsztatni köténykéjébe. Ő hallani sem akart erről: jár, ami jár. Köröztek még egy picit, elöl a rendezetlen ruhájú szobalány, utána egy szál semmiben, csapzottan loholt a világbankár. Aztán mindenki ment dolgára.
Hát nem hihetőbb így a történet?! Egy védőnek leleményesnek kell lennie, hiszen mindenki tudja, a részleteken sok múlhat. Kiállni és mindent tagadni nem nagy kunszt, viszont a másikra ráhúzni a vizes lepedőt, az már valami.
Mint a másik e heti amerikai sztori, amikor egy igen tehetséges demokrata politikus az interneten meztelen képeket küldött magáról alkalmi nőismerőseinek. Mivel védekezett először? Feltörték az e-mail fiókját. Persze, pont az önéletrajzához gyűjtött karakteres fotókat. Visszakoznia kellett már másnap. Töredelmesen bevallotta, hogy elkattintotta magát, és ezért küldte szerteszét aktjait. Természetesen, ahogy illik, bocsánatot kért szeretett családjától is. Már majdnem megsajnáltuk, amikor harmadnapra az is kiderült, hogy egy pornósztárral flörtölt. Mi lesz itt a hét végére?
Anthony Weinerben azért talán a nárcizmus szintje kissé emelkedett. Persze lehet, hogy politikai tapasztalataiból indult ki: kendőzetlenül fel kell tárni minden problémát, nincs itt helye köntörfalazásnak, mindenki tegye ki, amije van! Ez az egyenes beszéd, ez az egyenes kép. Ez politikailag korrekt, de talán már túl őszinte.
Weiner védekezésképpen előállhatott volna azzal, hogy új szavazóréteget keresett, amely segítheti az áttörését a New York-i polgármesteri cím megszerzésében. A kampánypénzek annyira végesek, hogy magának kellett csinálnia a bemutatkozó fényképeket. Még egy jól szabott öltönyre se telt neki, és hát az objektív célt tévesztett. Aki nem szereti a nem kívánt férfitestek látványát, azoknak is van remény. A hét elején egy amerikai ügyvéd, aki a DSK-perben a szobalány érdekeit képviseli, felhívást tett közzé a francia állami televízióban. Össze akarja gyűjteni azokat a nőket, akiket Dominique Strauss-Khan valaha szexuálisan zaklatott. Valamiféle pertársaságot alakít. Az érintett lányok-asszonyok jó eséllyel pályázhatnak pár millió dolláros kártérítésre.
Apropó, a valutaalap elnöke egy időben nálunk is gyakran megfordult. Lehet, nagyon aggasztotta a magyar gazdaság állapota, de az is megeshet, hogy a csodás magyar lányok vonzották ide. Magyar hölgyek, itt az idő, legalább utóbb mossuk le a becsületünkön esett foltot! A tülekedés elkerülése érdekében kérjük, tépjenek sorszámot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.