Leleplezték a budai orgia két résztvevőjét

Stefan Lázár
2011. 06. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiegészítette és pontosította tegnapi cikkében a Handelsblatt című német újság a Hamburg-Mannheimer biztosítótársaság budapesti, Gellért fürdőbeli szexpartijáról szóló információit az egyik legnagyobb példányszámban megjelenő hetilap, a Bild am Sonntag. Miként megírtuk, a cég háromszázezer eurót fordított arra, hogy Budapesten 2007. június 5-én különös jutalomban részesítse legsikeresebb ügynökeit. A kétnapos kirándulás csúcspontját a Gellért fürdő és szálloda területén lezajlott orgia jelentette.
A Bild am Sonntag értesülései szerint nem húsz, hanem körülbelül hatvan prostituált kényeztette a százötven férfiból álló csoportot. A lap a rendezvényen részt vevő K. Zsuzsától azt is megtudta, hogy a lányok fejenként négyszáz eurót (körülbelül 107 ezer forintot) kaptak szolgáltatásaikért. „A környezet imponáló volt, mindent ízlésesen földíszítettek, s az ételekre sem lehetett panasz. Függönyökkel eltakart ágyakat helyeztek el a fürdő területén, intimitást nyújtva az arra vágyóknak – mondta K. Zsuzsa, aki nem volt hajlandó öreg vagy kövér vendégek rendelkezésére állni. – Minden más férfinak megtettem, amit akart.” A parti nem vad orgiaként indult, a vendégek kezdetben szégyenlősen viselkedtek, és csak később, az ital hatására oldódtak fel – tette hozzá a prostituált.
A Financial Times értesülése szerint a biztosítótársaság akkori főnöke személyesen engedélyezte a budapesti kiruccanást. A Hamburg-Mannheimert azóta az évi húszmilliárd eurós forgalmat lebonyolító Ergo konszern vette át. Alexandra Klemme, a cég szóvivője közölte, a budapesti kaland felelősei időközben megváltak a társaságtól. A Bild am Sonntag e kijelentés cáfolatául egy, a Hősök terén a botrányos kirándulás idején készült csoportképet közölt, amelyen felismerhető az Ergo terjesztési részlegének jelenlegi vezetője, Daniel D. és egy másik, mostani prominense, Ditmar P. Egy hónappal a szexparti után a vállalat lapja „halálosan klassz szórakozásként” emlékezett meg a rendezvényről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.