Nyelte a pénzt a HM filmstúdiója

Több kétes üzletben vett részt a Honvédelmi Minisztérium (HM) médiacége, a Zrínyi Nonprofit Kft. az előző választási ciklusban – tudtuk meg.

2011. 06. 01. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Például piaci ár fölött, tizenötmillió forintért vásárolt a kft. vágógépet és archiválóberendezést a szaktárca katonai filmstúdiója részére, de gyanús módon szereztek be egy toborzóbuszt is a cégen keresztül. A cég pénzén kiadott, Magyar Honvéd című hetilap főszerkesztőjét pedig előbb leváltotta a társaság korábbi ügyvezetője 2008 nyarán, egyben kinevezte az újság tanácsadójának. Ennél a társaságnál foglalkoztatták vissza Fapál Lászlót, a HM egykori közigazgatási államtitkárát is, aki azóta előzetes letartóztatásba is került.
Továbbiak a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.