Röviden

MN
2011. 06. 02. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szezon
Nincs pénz az egyetlen balatoni sürgősségi mentőhajó üzemeltetésére. Fulladjanak meg!

Vádemelés a pécsi taxisgyilkos ellen
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt vádat emelt az ügyészség a napokban az 1995-ös pécsi taxisgyilkosság ügyében. A 37 éves vádlott korábban önként jelentkezett a rendőrségen. Indoklása szerint azért adta fel magát, mert lelkiismeret-furdalás gyötri. Gál Csilla taxisofőrt tizenkét késszúrással ölte meg támadója 1995. december 1-jén Pécs határában. (MTI)

Óvodai bombariadó
Bombariadó miatt kiürítették tegnap Kecskeméten az Ifjúság úti óvodát, miután reggel egy csőszerű szerkezetet találtak az intézmény területén. A tűzszerészek megvizsgálták a tárgyat, s megállapították, hogy nem tartalmaz robbanóanyagot. Tíz napon belül a második bombariadó miatt kellett egy oktatási intézményt ideiglenesen lezárni Kecskeméten; május 13-án egy általános iskolában szünetelt a tanítás hasonló szerkezet miatt. (MTI)

Izland részlegesen megnyitotta légterét
Izland tegnap részlegesen megnyitotta a Grimsvötn vulkán kitörése miatt előző nap lezárt légterét, de a fővárost kiszolgáló nemzetközi repülőtér továbbra is zárva tart. A hamufelhő várhatóan ma éri el a skandináv országokat, s Nagy-Britannia északi részét. (MTI)

Balczó András zuglói előadása
Sport, politika, hit címmel tart előadást szerdán 18.30 órai kezdettel Balczó András, a Nemzet Sportolója a Zuglóért Polgári Egylet vendégeként a Szent István Király Zeneiskolában (XIV. Budapest, Columbus u. 11.) (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.