Röviden

MN
2011. 06. 02. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét csökken a benzin ára
Holnap négy forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik. A mérsékléssel a 95-ös benzin ára átlagosan literenként 376-377 forint lesz, a gázolajé 360 forint marad. A Mol egy hete két-két forinttal csökkentette a benzin és a gázolaj tarifáját. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. (MTI)

Terhelő bizonyíték
A DNS-vizsgálatok igazolták, hogy Dominique Strauss-Kahnnak, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezetőjének a spermáját találták meg annak a szobalánynak a ruháján, akit a francia politikus állítólag megerőszakolt. A New York-i rendőrség a hírek szerint vasárnap eljuttatta a DNS-tesztek eredményét a francia hatóságoknak. (MTI)

Jozef Rohác rács mögött marad
Meghosszabbította Jozef Rohác előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság. A testület a szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítási eljárás megnehezítésének lehetősége, valamint a bűnismétlés veszélye miatt látta indokoltnak a szlovák férfi elleni kényszerintézkedés fenntartását – áll a Fővárosi Bíróság tegnapi közleményében. Rohácot előre kitervelten elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a nemrég előkerült bizonyítékok alapján a rendőrség a számlájára írja, hogy ő lőtte le Fenyő Jánost 1998-ban. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.