Röviden

MN
2011. 06. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bezárnak az áruházak
Magyarország legnagyobb irodaszer-kereskedelmi cége, az Office Depot hat vidéki áruházának bezárásáról döntött. A cég az Fn.hu-t arról tájékoztatta, hogy a vezetése hat Budapesten kívüli üzletét szünteti meg. Ezek felszámolása az idei év második negyedévének végéig történik meg. A döntés része a most zajló vállalati ingatlanportfólió újraértékelésének. Ennek egyik következménye az, hogy esetenként üzleteket is bezárnak. (MN)

Sarkozy szabályozna
A kormányoknak kell lefektetni és betartatni az internetre vonatkozó szabályokat a francia elnök szerint, aki kedden a világ informatikai nagyhatalmait, az úgynevezett e-G8-akat látta vendégül Párizsban. Nicolas Sarkozy hangsúlyozta, hogy elő kell segíteni a kreativitás kibontakozását a világhálón, ám a mi demokráciánkban a kormányok a közakarat egyetlen legitim képviselői. Az elnök ugyanakkor azt kérte a digitális szektor vezetőitől: ne hagyják, hogy ez a forradalmi újítás, amelyet elindítottak, akadályok és korlátok nélkül közvetítse a rosszat is. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.