Röviden

MN
2011. 06. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyenlítés
A valamely fél harmadik győzelméig tartó férfi kézilabda-bajnoki bronzmérkőzés negyedik találkozóján tegnap Tatabányán a házigazda 16-11-es félidő után 29-24-re verte a Celebi-FTC-t, így az állás 2-2. A mindent eldöntő, ötödik összecsapást vasárnap a Népligetben vívják. Ma sajtótájékoztatón jelentik be, hogy a Ferencváros fúzióra lép a PLER együttesével. (MN)

Valdano távozik
Elhagyja a Real Madridot a spanyol futballklub sportigazgatója, Jorge Valdano. A legvalószínűbb ok, hogy kibékíthetetlenné vált az ellentét közte és a portugál vezetőedző, José Mourinho között. (MTI)

Gelfand a kihívó
Az izraeli színekben versenyző Borisz Gelfand ülhet asztalhoz a címvédő indiai Viswanathan Ananddal a sakkvilágbajnoki titulusért jövő év tavaszán, miután a tatárföldi Kazanyban Gelfand némi meglepetésre öt döntetlent követően hatodik találkozójukon nyerni tudott, ezzel végeredményben 3,5-2,5 arányban diadalmaskodott orosz vetélytársa, Alekszandr Griscsuk ellen. (MTI)

300 millió
Háromszázmillió forintos statikai beruházás szükséges ahhoz, hogy a Puskás Ferenc Stadion középső karéja újra megnyitható legyen a nézők számára, s ezzel az aréna befogadóképessége 42 500 főre emelkedjen – jelentette ki Vígh László, a sportingatlanok hasznosításáért felelős kormánybiztos az Országgyűlés sport- és turizmusbizottságának kihelyezett ülésén a Hotel FTC-ben. A téma a svédek elleni szeptemberi Európa-bajnoki selejtező miatt válhat aktuálissá. (MTI)

Lökdösődés után
Az eredetileg másodikként célba ért Diego Ulissi nyerte tegnap a Giro d’Italia kerékpáros-körverseny 17. szakaszát, miután a sprintbefutóban győztes, szintén olasz Giovanni Viscontit lökdösődés miatt visszasorolták a harmadik helyre. Összetettben nincs változás, a spanyol Alberto Contador továbbra is őrzi tetemes előnyét. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.