Röviden

MTI
2011. 06. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatódott a Budaházy-per
A Gyurcsány-kormány oktatási és kulturális tárcavezetőjének, valamint gazdasági miniszterének tanúkénti meghallgatásával folytatódott tegnap a terrorcselekményekkel vádolt Budaházy György és társai büntetőpere. Hiller István (MSZP) azt mondta, hogy nem voltak otthon a feleségével, amikor 2007 decemberében belőttek soroksári házukba. Kóka János pedig, akit inzultáltak a Fővárosi Bíróság folyosóján, felidézte, hogy a támadás napján személyét sértő falfirkákat látott a háza környékén. (MTI)

Veszélyben a gyerekek
Csak Magyarországon egy kisvárosnyi gyerek tűnik el évente – jelezte tegnap Nagy Anna kormányszóvivő a budapesti rendőrszékházban tartott sajtótájékoztatón. Felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarország az Európai Unió soros elnökeként kétnapos konferenciát szervez a témakörben, és hangsúlyozta: támogatni kell a családok megtartó erejét. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes az eltűnt gyerekek világnapja alkalmából szervezett rendezvényen jelezte, hogy az eltűnt és szexuálisan kizsákmányolt gyerekek segítése egy olyan téma, amelynek mindannyiunk számára az egyik legfontosabbnak kell lennie. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.