Családi nap az Erzsébet téren

Gyermekprogramokkal, dumaszínházzal, egész napos koncertekkel, elemzőműsorokkal várja az érdeklődőket szombaton az Erzsébet téren a Hír TV, a Lánchíd Rádió, valamint a Magyar Nemzet családi napja.

Munkatársunktól
2011. 08. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Brass cirkusz gyermekelőadásával kezdődik a holnapi családi nap a Hír TV, a Lánchíd Rádió, valamint a Magyar Nemzet szervezésében. A Hír TV idén mese- és novellaíró pályázatot hirdetett 6–14 éves gyermekek részére. A Rólam szóltak a hírek címmel beérkezett több mint száz mesét, novellát a Magyar Nemzet újságíróiból álló zsűri bírálta el. A jelenlévők a kora délutáni eredményhirdetést is figyelemmel kísérhetik, a nyertesek listája ugyanakkor a szombati Magazinban is a megtalálható lesz.
A Magyar Nemzet munkatársainak beszélgetése 14 órakor kezdődik. Dénes Zoltán, a gazdaságrovat munkatársa a génmódosított növényekről beszél, míg Szilágyi Richárd a belpolitika-rovattól a magánnyugdíjpénztárakról tart előadást. A Magazin szerkesztőjét, Margittai Gábort a határon túli magyarok életéről, helyzetéről lehet kérdezni. 15 órától lapunk munkatársai dedikálják könyveiket, az alkotók közül jelen lesz Margittai Gábor, Fehér Béla, Végh Alpár Sándor és Lukács Csaba. Színpadi beszélgetéssel készül a Lánchíd Rádió és a Hír TV is. Felméri Péter három órakor lép a Dumaszínház színpadjára. Napközben az Erzsébet téren a bátrabbak családi vetélkedőn is részt vehetnek, amelynek eredményhirdetése várhatóan fél nyolckor lesz. A családi napot, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk, Rúzsa Magdi koncertje zárja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.