Helyreigazítás

MN
2011. 08. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk 2010. április 14-i számában a „H1N1-teszt: nyelvészkedik a főigazgató” című cikkben azt a valós tényt, hogy a termékkel kapcsolatban piacfelügyeleti eljárás indult, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy az egészségügyi hatóság a termék orvosi alkalmatlansága és veszélyessége miatt indított egészségügyi hatósági vizsgálatot. Továbbá azt a való tényt, hogy a Diagon Kft. tesztje hitelesítéssel nem rendelkezett, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy a Diagon Kft. a teszt hitelesítését elmulasztotta és azt hitelesítés nélkül hozta forgalomba. A való tény ugyanis az, hogy a teszt forgalmazásának kizárólag az a jogszabályi feltétele, hogy azt a gyártó a hatóságnak bejelentse.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.