Ívhegesztőnek ajánlkozik Fapál László

Sajátos néven indított internetes naplót (blogot) az ellene indult ügyészségi eljárásról és letartóztatásáról Fapál László, a Honvédelmi Minisztérium egykori államtitkára.

2011. 08. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A blog a viszkisdoboz.blog.hu címen érhető el. Mint ismert, a szocialista Juhász Ferenc minisztersége idején közigazgatási államtitkárként tevékenykedő jogászt azzal gyanúsítják, hogy egy viszkisdobozban kenőpénzt vett át és adott tovább a szaktárcánál kialakult bűnszervezet részeseként. Az esetről Oláh János dandártábornok beismerő vallomása alapján lapunk számolt be először. Fapált előzetes letartóztatásba helyezték, majd kiengedték, jelenleg szabadlábon védekezhet.
Fapál László lapunkkal azt közölte: a tisztánlátás kedvéért indított blogot, ahol leírhatja, hogy szerinte az ellene felhozott vádak képtelenek. A volt kormányzati vezető nehezményezi azt is, hogy az elszámoltatási eljárás során a gyerekeinek vásárolt luxuslakások miatt indítottak vizsgálatot, miközben szerinte az ingatlanok nem mondhatók luxuslakásoknak, és a megvételükben sem volt semmi törvénytelen. A jogász álláshirdetést is feladott az interneten, amelyben minden szaktudását a munkaadók figyelmébe ajánlja, az ívhegesztéstől a jogászi munkáig.

Bővebben a 2. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.