Kizuhant a hírmondó is

Tegnap véget ért a Paks, és ezzel együtt a magyar csapatok idei szereplése az európai labdarúgó-kupaporondon. Utolsó, még versenyben lévő együttesünk az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, a hazai 1-1-et követően Edinburgh-ben 4-1-re kikapott a Hearts együttesétől, így kiesett. A Videoton, a Ferencváros és a Kecskemét után negyedikként.

Munkatársunktól
2011. 08. 14. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel az előző körben a norvég Tromsö ellen elegendőnek bizonyult a hazai 1-1 – hiszen idegenbeli 3-0 követte –, a tolnaiak tegnap is bizakodva várták a visszavágót. Bő fél órán át közel egyenrangú ellenfelek is voltak, ám ekkor Csernyánszki két hárítható gólt kapott, ezzel megpecsételődött a sorsuk. A 33. percben Stevenson szöglet utáni fejesébe csak belepaskolt, majd a félidő hosszabbításában ismét Stevenson talált be, bántóan éles szögből, ismét a kapus asszisztenciájával.
A szünetre kialakult 2-0 a folytatásra nem sok jóval kecsegtetett, röviddel fordulás után pedig minden maradék ábránd szertefoszlott: ezúttal Driver lőtt gólt, majd a 75. percben Skácel, a 89. percben Böde kozmetikázta 4-1-re az eredményt.
A paksiak kalandozásai így súlyos vereséggel értek véget, de a tegnapi pofont inkább a teljes magyar labdarúgás kapta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.