Landoláskor kettétört egy utasszállító gép

Hírösszefoglaló
2011. 08. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leszállás közben balesetet szenvedett a Caribbean Airlines légitársaság New Yorkból Guyanába tartó gépe 140 utassal a fedélzetén szombaton – jelentette a távirati iroda. A guyanai nemzetközi repülőtéren a gép kettétört, többen súlyosan megsérültek, de mindenki túlélte a balesetet – mondta Bharrat Jagdeo köztársasági elnök. A Boeing 737-800 az esős időben kicsúszott a 2200 méteres leszállópályáról, és alig valamivel került el egy 60 méter mély vízmosást. „Nagyon örülünk, hogy több ember nem sérült meg” – mondta az államfő, miután a hatóságok lezárták a repülőteret. Egyelőre nem ismert, hányan és milyen súlyosan sérültek meg.
Lezuhant egy Cessna kisgép szombaton az ausztriai Tirolban, a balesetben egy férfi szörnyethalt, egy másik súlyosan megsérült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.