Laptopra gyűjtött a benzinkútrabló

Hírösszefoglaló
2011. 08. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fegyverrel rabolt ki Székesfehérváron egy benzinkutat egy 20 éves székesfehérvári férfi; egy órán belül elfogták – közölte szombaton a rendőrség az MTI-vel. A maszkot viselő férfi pisztollyal a kezében kényszerítette a bevétel átadására péntek éjszaka az Olaj utcai töltőállomás női alkalmazottját, majd a megszerzett pénzzel – ötezer forinttal – gyalogosan távozott – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a töltőállomás másik két alkalmazottja előbb autóval, majd futva a tettes nyomába eredt, de szem elől tévesztették. A rendőrök nyomkövető kutyával indultak a keresésére, és egy bokorban megtalálták. A mellette levő hátizsákból előkerültek a benzinkútról elvitt bankjegyek, a rabláskor használt gázpisztoly és egy terepszínű maszk.
A fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatott, büntetlen élőéletű fiatal elmondta, hogy laptopra gyűjtött, és ahhoz kellett neki a pénz. Öttől 15 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.
Csaknem 300 ezer forintot rabolt el péntek este egy győri benzinkútról egy fegyveres, símaszkos férfi, őt még keresik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.