Liberális leszbiparti

2011. 08. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leszbikus show-val fűszerezett erotikus bulit szervezett hívei számára a román liberális párt (PNL) ifjúsági szervezete a dél-romániai Giurgiu megyében. Az ellenzéki alakulat fiataljai a megyeközpont egyik strandján rendezték a partit, amelyen fiatal, fürdőruhás lányok hol kisebb emelvényen, hol habfürdőben simogatták egymást és dörzsölték egymáshoz a melleiket. „A résztvevők többsége a szervezet tagja és azok barátai. Nincs semmi rossz abban, ha a hőségben eltölt az ember egy napot a strandon, és üdítőt kínál másoknak. Amilyen nagy a szegénység mostanában, nem minden fiatal tudja megengedni, hogy elmenjen a tengerre” – nyilatkozta a buli kapcsán Emil Epure, a liberális fiatalok területi elnöke. Korábban egyébként a PNL egyik szenátorát lencsevégre kapták, amint a parlamenti vita közben pornófilmet néz a laptopján, egy volt liberális minisztert pedig azzal vádoltak, hogy élő internetes beszélgetés során a nemi szervét mutogatta fiatal lányoknak. Hónapokkal ezelőtt a PNL-lel pártszövetséget alkotó román szociáldemokratáknál okozott botrányt, hogy az alakulat egyik tagját, egy temesvári balett-táncosnőt meztelenül fotózták a Playboy magazinnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.