Röviden

MTI
2011. 08. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különbség
Nyakó István (MSZP) szerint rossz az egyházügyi törvény, mert különbséget tesz az egyházak között. Ennél már csak akkor lenne nagyobb a felháborodás, ha összemosná őket.

Magyar drogfutárt fogtak el Triesztben
Magyar drogfutárt tartóztattak le az olasz hatóságok Tiesztben: a 29 éves P. G. T.-t a márciusban kiadott körözés alapján egy közúti ellenőrzéskor fogták el, amikor furgonjával Szlovéniába tartott. A vád szerint bűnszövetkezetben követett el kábítószer-csempészetet, Spanyolországból származó drogokat vitt Szardínia szigetére. (MTI)

Őrizetben a mexikói Juárez kartell főnöke
Mexikóban lövöldözés közben elfogták a Juárez drogkartell egyik főnökét, aki bevallotta, hogy 1500 gyilkosságra adott parancsot. A mexikói szövetségi rendőrség illetékese tegnap közölte, hogy valószínűleg a letartóztatott José Antonio Acosta Hernández adott utasítást tavaly egy amerikai konzulátusi alkalmazott és házastársa megölésére.
A Ciudad Juárezben végrehajtott merénylet miatt az Egyesült Államokban is eljárás indult Hernández ellen. (MTI)

Nyerőszámok
Ötös lottó: 28, 50, 64, 79, 82. Joker: 757532. Hatos lottó: 5, 7, 20, 24, 27, 36. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.