Röviden

MTI
2011. 08. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ó, én idióta!
Szentkirályi
Gyerekek, Klára, kutya, macska, szakadó eső. Siófok előtt megálltam tankolni. Alig mentem pár kilométert, elkezdett rázkódni az autó, majd megállt. Abban a pillanatban rájöttem, hogy benzint tankoltam a dieseles autóba. Ó, én idióta! Gyurcsány Ferenc vallomását olvasták.

Balatoni aknát hatástalanítottak
Sikerült hatástalanítani tegnap azt az úszóaknát, amelyet még szerdán találtak horgászok a Balaton vizében Sajkod közelében. A tűzszerészek lezárták a környéket, majd felrobbantották a 250 kilogrammos aknát, ami a második világháborúban került a tóba. (MTI)

Buszsofőröket ellenőriztek
A gyorshajtás volt a leggyakoribb szabálysértés az autóbuszok kétnapos, egész országra kiterjedő ellenőrzésekor. Több mint 1200 rendőr csaknem 1700 – köztük mintegy 460 külföldi – autóbuszt állított meg. Ittas sofőrt nem találtak. (MTI)

Kiraboltak egy benzinkutat
Baján, az 55-ös számú főút mellett kiraboltak egy benzinkutat tegnap hajnalban. A két kutast egy fekete ruhát és csuklyát viselő férfi fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg, beterelte őket a benzinkút üzlethelyiségébe, s a kasszában lévő pénzzel elsétált. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.