Röviden

MTI
2011. 08. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szőcs térítés nélkül
Mintegy bruttó egymillió forintos havi illetményt kapnak és Skodával járnak a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) vezetői, célprémiumot, jutalmat sem az államtitkárok, sem a tárcavezető nem kapott – közölte a tárca. A Nefmi tájékoztatása szerint Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár 2011. június 30. óta nem kapja havi 230 ezer forintos állami lakásfenntartási térítését. (MTI)

Újraszámolják a reálhozamot
Az OTP Magánnyugdíjpénztár a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete határozatának megfelelően újraszámolja 680, a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe visszalépett tagjának járó tagi kifizetést. Az újraszámítás azon átlépő tagoknál szükséges, akik korábban többször magán-nyugdíjpénztárat váltottak, és az átadó pénztáraktól – a kifizetés kezdő időpontjáig – nem érkezett meg a reálhozam kiszámítására vonatkozó adatszolgáltatás. (MTI)

Soron kívüli engedély
Minden szükséges dokumentum rendelkezésre áll a 2011-es Sziget Fesztivál megrendezéséhez, miután a budapesti XI. kerületi önkormányzat soron kívül, „rekordidő alatt” bocsátotta ki a biztonságos szórakozás feltételeit garantáló rendezvénytartási engedélyt – olvasható a fesztivál sajtófőnökének és az önkormányzat sajtóreferensének a közleményében. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.