Röviden

MTI
2011. 08. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tolvajok
Vasketrec, barack, autóbusz és másfél millió forint készpénz ellopásáról érkezett hír tegnap egy órán belül négy magyarországi településről. Minden hangszeren játszanak…

Drogüzért fogtak
Nem jutott be a Sziget területére az a 30 év körüli külföldi férfi, akit előzetes nyomozás és információgyűjtés alapján sikerült elfogniuk a rendőröknek egy külső parkolóban. A férfi átvizsgálásakor 350 droggyanús anyagot tartalmazó csomag került elő. (MTI)

Nyoma veszett a repülőgépnek
Röviddel a felbocsátása után megszakadt a kapcsolat egy az amerikai légierő kaliforniai Vanderbilt támaszpontjáról útjára indított kísérleti siklórepülővel. A Falcon–2 elnevezésű, pilóta nélküli hiperszónikus repülőt rakétával lőtték fel. (MTI)

Szalmonellával fertőződtek meg
A Hankook rácalmási gyárában a múlt héten megbetegedettek közül a vizsgálatok két embernél kimutatták a szalmonellafertőzést. A vizsgálat további szakaszában azt akarják megállapítani, hogy mi okozta a baktériumfertőzést. (MTI)

Több éve eltűnt asszonyé a koponya?
A rendőrség vizsgálja a Somogy megyei Rinya-patakban talált emberi koponya ügyét, amelyet egy babócsai horgász fogott ki a vízből, majd azt ijedtében visszadobta. A búvárok alaposan átvizsgálták a területet, de nem jártak sikerrel. A falu lakói szerint egy több évvel ezelőtt eltűnt helybeli aszszonyé lehet a koponya. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.