Röviden

MTI
2011. 08. 12. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fehérorosz siker
Labdarúgó BL-selejtező, 3. forduló, visszavágó, bajnokok ága: BATE Boriszov–Ekranas 3-1; továbbjutott: a BATE 3-1-es összesítéssel. (MTI)

Kovács karambolja
Közlekedési balesetet szenvedett Kovács István olimpiai, világ- és Európa-bajnok, profi világbajnok volt ökölvívó. A hazai bokszszövetség tiszteletbeli elnöke, a WBO szervezet európai alelnöke tegnap este a 70-es főút budapesti szakaszán karambolozott, de ő és más sem sérült meg. (MTI)

Triatlon nagyhét
Augusztus 14-én 15. alkalommal zajlik a tiszaújvárosi Világkupa-verseny, a TVK Triatlon nagyhét csúcsa. A Vk-ra 38 országból 189 férfi és 137 női nevezés érkezett a 75-75 indulói helyre. A legjobb magyar eredmény a tavalyi 8. Kovács Zsófiától remélhető. (MTI)

Hearts: portugál edző
Paulo Sergio lett a Hearts labdarúgócsapatának új vezetőedzője, aki holnap a Paks elleni Európa-liga-selejtező visszavágóján mutatkozhat be a skót kispadon. A 43 éves portugál szakember legutóbb a Sporting Lisboát irányította, ahonnan februárban távozott. A Hearts hétfőn menesztette a volt vezetőedzőt, Jim Jefferiest. (MTI)

Marad a lockout
Eredménytelenül zárultak az első tárgyalások a kosárlabda NBA klubtulajdonosai és játékosai között a bérvitáról. Június 30-án lejárt a liga működését szabályozó kollektív szerződés, s érvénybe lépett a kizárás, az úgynevezett lockout. (MTI)

Szívroham a pályán
Szívrohamot kapott Macuda Naoki korábbi 40-szeres válogatott japán labdarúgó. A 34 éves hátvéd tegnap a Matsumoto Yamaga edzésén veszítette el az eszméletét. (MTI)

Sneijder: MU?
Lapértesülések szerint az Internazionale elfogadta a Manchester United bő 30 millió fontról szóló ajánlatát Wesley Sneijderért, így a holland válogatott futballista tárgyalhat az angol bajnok vezetőivel. Ám még messze a megegyezés, jelenleg közel 200 ezer fontot keres hetente, ezt pedig nem szívesen adná meg az MU. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.