Siófok strandján

Munkatársunktól
2011. 08. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét végén Siófokon döntőjéhez érkezik a strandröplabdázók országos bajnoksága. A fináléba három kvalifikációs forduló eredménye alapján lehetett bejutni: a játékosok először Marcaliban léptek homokra, a következő állomás Vonyarcvashegyen volt, majd Balatonlellén zárult a „selejtező”. A döntőnek Siófokon a városi nagystrandon lévő Nestea Aréna ad otthont, amely Magyarország egyik legszebb és legnagyobb befogadóképességű strandröplabdapályája. Az idén a felnőttek mellett U19-es leány és fiú párosok is versengenek a bajnoki címért, az ő mérkőzéseik pénteken 13 órától kezdődnek. A felnőttek versenyét szombaton bonyolítják le, s a kvalifikációs versenyek eredményei alapján a legjobb nyolc-nyolc női és férfi páros küzd meg a bajnoki címért. A döntőbe kvalifikálta magát többek közt a sokszoros bajnok Koch Róbert párjával Bagics Balázzsal, a hölgyeknél pedig a tel-avivi U20-as Európa-bajnokságon 13. helyen végzett Ancsin Kitti, Lakatos Enikő páros. A kvalifikációk során a legtöbb pontot azonban a Kaszap Tamás, Takács Gergely, valamint a Kiss Regina, Kiss Viktória duó szerezte. A döntőket a DIGI Sport élőben közvetíti, a női finálé szombaton 16.00 órakor kezdődik, a férfi 17.15-kor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.