Utasok vesztegeltek Monastir repülőterén

Munkatársunktól
2011. 08. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Műszaki meghibásodás miatt több mint három és fél órát késett egy, a tunéziai Monastirből Budapestre közlekedő repülőgép tegnap – közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója. A Nouvelair légitársaság gépe elektromos problémák miatt nem szállt fel időben. A charterjáratra váró utasok közt azonban feszült hangulat alakult ki, mivel csak több óra elteltével kaptak információkat – Nem tudtuk, hogy visszavisznek-e a hotelbe, vagy a terminálon kell várakoznunk még beláthatatlan ideig. Hiába hívtuk az utazási irodát is – tájékoztatta lapunkat az egyik utas, aki a Best Reisen Utazási Iroda szervezésében töltött kint egy hetet. A Best Reisen ügyvezetője lapunknak elmondta, az ilyen jellegű csúszások néha előfordulnak, a legfontosabb azonban a biztonsági előírások betartása. Hozzátette, a késés miatt az utasok kuponokat kaptak, amelyekért élelmet vásárolhattak a repülőtéren. Ezt azonban nem tudták felhasználni, mivel a ramadán miatt minden üzlet zárva volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.