Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Angyalföldi kötélhúzás házon belül?

MTI
2011. 09. 30. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Markovits László klubelnök sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azokat a híreket, amelyek szerint a Vasas SC és az NB I-es labdarúgócsapatot működtető kft., valamint annak többségi tulajdonosa, a Híd Zrt. között fennálló anyagi vita miatt veszélybe került a jövő szombati Vasas–Újpest mérkőzés megrendezése az Illovszky- stadionban. „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném a kiszivárgott híreket. A Vasas Sport Club jelenleg belügynek tekinti a Vasas Futball Club Kft. működésével szemben felmerült pénzügyi kérdéseket, de amennyiben szükséges, az egyesület elnöksége – ahogyan eddig is – mindent megtesz azért, hogy jogainak érvényt szerezzen” – fogalmazott röviden a klub honlapján Markovits László.
A közlemény szerint felröppent az a hír, hogy a Vasas SC, mint a Vasas Futball Club Kft. egyszázalékos tulajdonosa, valamint az Illovszky-stadion és a Fáy utcai labdarúgó-edzőközpont kizárólagos használója, ultimátumot adott a Vasas Futball Club Kft.-nek és többségi tulajdonosának, a Híd Zrt.-nek, hogy maradéktalanul rendezze a létesítmény használatára vonatkozó kintlévőségeit és további tartozásait a klub felé, mert amenynyiben ezt nem teszi meg, az egyesület nem fogja biztosítani az Újpest elleni mérkőzésre az Illovszky- stadiont, illetve a továbbiakban az edzőközpont használatát sem.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.