Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Elhajtott a helyszínről a biciklist gázoló sofőr

Hírösszefoglaló
2011. 09. 28. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elütöttek egy kerékpározó aszszonyt tegnap reggel; a baleset okozója elhagyta a helyszínt – tájékoztatta Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a távirati irodát. Elmondta: reggel fél 6 körül a 7328-as számú út 40. kilométerszelvényében, Pózva és Zalaszentiván között egy földön fekvő, sérült kerékpáros nőt találtak. Mire a mentők a helyszínre érkeztek, a nő meghalt. A középkorú, láthatósági mellényt viselő áldozat sérülései, valamint a kerékpáron látható nyomok alapján a rendőrség halálos közúti közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárást indított. Nagy erőkkel keresik a balesetet okozó, feltehetőleg 1992 és 1996 között gyártott Renault Twingót és annak vezetőjét. Vélhetőleg az autó jobb első lámpája és irányjelzője is megsérült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.