Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Orbán Viktor: Megküzdünk a bankokkal

Addig folytatjuk a küzdelmet a bankokkal a hitelesekért, amíg győzünk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a hét végén. A politikus részletek említése nélkül azt mondta, hogy megvan a fiókban az a megoldás, amelyet elővehetnek, ha a hágai Nemzetközi Bíróság betiltja az egyösszegű, rögzített árfolyamú végtörlesztésről szóló javaslatot.

Munkatársainktól
2011. 09. 28. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocialisták a legfőbb ügyészhez fordulnak, mert szerintük a kormány hűtlen kezelést készül elkövetni a devizahitelek rögzített árfolyamú, egyösszegű előtörlesztéséről beterjesztett törvényjavaslattal – jelentette be Molnár Csaba szocialista országgyűlési képviselő. A Fidesz szerint ez a lépés is azt jelzi, hogy az MSZP a bankok mellett áll. Az ellenzéki pártok élesen kritizálták Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter gazdaságpolitikai elképzeléseit. A szocialisták, az LMP és a Jobbik „brutális megszorításról” és igazságtalanságról beszélnek, szerintük a bejelentett intézkedések – mint például az áfaemelés, a szuperbruttó kivezetése és az adójóváírás intézményének megszüntetése – a szegényebb rétegeket sújtják.
Továbbiak a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.