Részegen verekedett a nyugdíjas rendőr

Csibra Tibor
2011. 09. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetőleg ittasan vezette autóját, majd megtámadta az ellene intézkedő rendőrt egy nyugdíjas rendőr szombaton Budapesten, a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az incidens a Készenléti Rendőrség Kerepesi úton található laktanyájához közel, egy benzinkútnál történt, a dolog érdekessége, hogy a sérült egyenruhás az említett testületnél szolgál, a terhelt pedig onnan szerelt le korábban. A megtámadott, szabadnapos rendőr a töltőállomáson vásárolt, és arra lett figyelmes, hogy az utána érkező kocsi vezetője ittasan hajtott. A sértett szolgálatba helyezte magát, és intézkedni kezdett a sofőrrel szemben, hogy az részegen ne folytathassa útját. Szóváltás alakult ki közöttük, majd a nyugdíjas rendőr megütötte a másikat. Utóbbi segítséget hívott a Készenléti Rendőrség ügyeletéről, majd a kiérkező erősítés előállította a garázdát. A magát szolgálatba helyező rendőr a vizsgálat szerint jogszerűen és szakszerűen járt el – tájékoztatta lapunkat Kovács Bettina, a Készenléti Rendőrség szóvivője.
Úgy tudjuk, a verekedő, jó fizikumú nyugdíjas még fiatal ember, ellene hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak vizsgálatot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.