Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Röviden

MTI
2011. 09. 29. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jemeni vérfürdő
Szanaa. Huszonhét embert öltek meg a jemeni biztonsági erők tegnap, egy nappal azután, hogy 26 ember vesztette életét az államfő lemondását követelő tüntetők elleni hatósági fellépésben. Tegnap több tízezer demonstráló gyűlt össze ismét Szanaában. (MTI)

Nincs bizonyíték
Zágráb. Lezárult a nyomozás a korrupcióval gyanúsított Damir Polancec volt gazdasági miniszter ügyében. Nem találtak olyan bizonyítékot, amely alátámasztotta volna a feltételezést, miszerint Polancec felbujtója és segítője lett volna Ivo Sanader volt miniszterelnöknek, akit azzal gyanúsítanak, hogy megvesztegetési pénzért átjátszotta a Molnak az INA horvát olajipari vállalat igazgatásának jogát. (MTI)

„Erkölcsi hiba”
Párizs. Rekordnézettséget eredményezett Dominique-Strauss Kahn vasárnap esti interjúja a TF1 francia televízióban. Az IMF volt vezérigazgatója New York-i letartóztatása utáni első nyilvános megszólalásakor azt mondta: erkölcsi hibát követett el, amikor viszonyt folytatott egy szobalánnyal. Strauss-Kahn szerint nem történt erőszak. (MTI)

Forródrót Iránnal?
Washington. Forródrót létesítését tervezi az Egyesült Államok az iráni katonai hatóságokkal, elkerülendő, hogy esetleges öszszeütközések a két ország haderői között a Perzsa-öbölben elfajuljanak – írta tegnap a The Wall Street Journal. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.