Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Röviden

MN
2011. 09. 26. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fenyítés
Grimm
Egy felmérés szerint a brit diákok 19 százaléka újra bevezetné a testi fenyítést az iskolákban. Nálunk ez már sok helyen működik; a diákok fenyítik a tanárokat.

Fegyházbüntetés
Tizenhét évi fegyházra ítélte a bíróság az ajkai Szalai Ferencet tegnap, amiért 2009-ben leszúrta nevelt fiát. A terhelt és élettársa között veszekedés tört ki. A férfi súlyosan megsebesítette az asszonyt, majd az édesanyja védelmére kelt fiún halálos sebet ejtett. (MTI)

Adományokat várnak
Számlát nyitottak annak a tízéves kisfiúnak a nevére, aki egyelőre ismeretlen okból gyújtotta fel magát múlt hétfőn a Tolna megyei Csibrákon. Akik segíteni szeretnének a gyermeken, illetve családján, azok a 11773463–00634618-as számlaszámra juttathatják el adományaikat. (B. A.)

Konferencia
Szeptember 21-én tartják a Nemzeti Fórum Kölcsey Köre konferenciasorozat 22. rendezvényét. A Polgárok Házában (Bp. VIII., Visi Imre u. 6.) 18 órakor kezdődő eseményen Rétvári Bence közigazgatási és igazságügyi minisztériumi államtitkár 2/3-os törvények, Gulyás Gergely, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke Gyurcsány-ügy címmel tart előadást. Az esemény nyilvános. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.