Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Röviden

MN
2011. 09. 26. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Készenlétiek vidéken is
Hatala József országos rendőrfőkapitány szerint a Készenléti Rendőrség összes tervezett vidéki egysége megalakul és bevethető jövő év elejére. E bevetési osztályok Győrben, Szombathelyen, Nyírbátorban és Miskolcon már működnek. A Készenléti Rendőrség vidéki egységeinek felállításáról az év közepén született döntés. Feladatuk, hogy a váratlan helyzetek, s a nagy tömegeket vonzó rendezvények biztosításával segítsék a megyei rendőr-főkapitányságok munkáját. (MTI)

Megtámadott határozat
Az adatvédelmi biztos szociális konzultáció kapcsán hozott határozatának hatályon kívül helyezéséért keresetet indított a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) – közölte a biztos sajtótitkársága. A KEK KH keresetében arról is nyilatkozott: a megtámadott határozat kézhezvétele után az adatkezelést felfüggesztette, az adatokat zárolta. (MTI)

MTVA: ötvenmilliós segélyalap
A csoportos létszámcsökkentés hátrányainak enyhítése érdekében született megállapodás szerint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) szeptember 14-én megalakult a szociális segélyezéssel foglalkozó bizottság. Az MTVA 50 milliós segélyalapjának célja a munkaviszony-megszüntetésben érintett munkavállalók szociális rászorultsági, illetve elhelyezkedést támogató segélyezése. (MTI)

Hiányos kereset
Hiánypótlásra szólította fel a Békés Megyei Bíróság a főügyészséget a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ügyében. A megyei főügyészség nemrég azt kezdeményezte: oszlassák fel a szervezetet, mondván, alkotmánysértően működik, tevékenysége, alapszabálya mások jogait sérti, veszélyezteti a közrendet és köznyugalmat. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.