Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Röviden

MN
2011. 09. 26. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyert a Diósgyőr
A labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitómérkőzésén: DVTK– Kaposvár 2-1, gólszerzők: Lippai (11.), Arze (53.), illetve Perics (66.). (MTI)

Lázok: Duisburg
Lázok János a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában érdekelt Duisburgban folytatja pályafutását. A 26 éves csatár a szezon végéig írt alá. Lázok legutóbb a Vasasban szerepelt, de július óta nem volt szerződése. Milan Sasic vezetőedző jelezte: noha Lázok ebben az idényben még nem játszott, segítségére lehet a csapatnak. A támadó már szombaton, az Union Berlin elleni bajnokin is pályára léphet. (MTI)

Gyors búcsú
A 72 kilós Godó Kitti első mérkőzésén kikapott mongol ellenfelétől, és kiesett az isztambuli olimpiai kvalifikációs birkózó-vb-n. (MTI)

Hátrányban a címvédő szerbek
A tenisz Davis-kupa córdobai elődöntőjét elképesztő elánnal kezdték a házigazda spanyolok a franciák ellen. 6:3, 6:0, 6:1-re lelépte Richard Gasquet-t, David Ferrer pedig 6:1, 6:4, 6:1-re Gilles Simont. A másik ágon a címvédő szerbek – egyelőre a világelső Novak Djokovics nélkül – jelentős, 2-0-s hátrányba kerültek Belgrádban, mivel David Nalbandian Argentínának szerzett vezetést Viktor Troicki 6:4, 4:6, 6:2, 6:3-as felülmúlásával, ezután pedig Juan Martin Del Potro legyőzte Janko Tipszarevicset 7:5, 6:3, 6:4-re. (MN)

Döntős spanyolok
A litvániai férfi kosárlabda Eb első elődöntőjében: Spanyolország–Macedónia 92-80. A Franciaország–Oroszország találkozót lapzárta után játszották. (MTI)

Fehérvári vereség
Az osztrák jégkorongligában: Red Bull Salzburg–Fehérvár 5-2. A vendég dunaújvárosi Dab.Docler hosszabbításban 4-3-ra legyőzte a román Steaua Rangerst a magyar–román jégkorongbajnokságban, a Mol-ligában. Az összecsapást a bukaresti pálya alkalmatlansága miatt Brassóban rendezték meg. További eredmények: Brasov (román)–FTC 7-2, Újpest–Miskolc 3-8. (MTI)

Előny Szvidlernél
Peter Szvidler sötéttel megnyerte az első játszmát az Alekszandr Griscsuk elleni orosz házidöntőben a Hanti-Manszijszkban zajló sakk Világkupán. A felek négy partiból álló páros meccset vívnak, döntetlen esetén ráadás következik. A harmadik helyért folyó mérkőzésnek még nagyobb a tétje az egyaránt ukrán Vaszilij Ivancsuk és Ruszlan Ponomarjov között, hiszen a győztes a Vk harmadik helyezettjeként a következő ciklusban világbajnokjelölt lesz. Itt döntetlen lett az első parti. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.