Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Röviden

MN
2011. 09. 30. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szuper
Harminc éve avatták fel a francia szuperexpresszt – az óránként 300 kilométeres sebességre képes TGV-t –, ami a vasúttársaság nyereségének jelentős részét termeli. Mindez Magyarországon harminc év múlva is nehezen lesz elképzelhető.

Elfogták a gázolót
Lakossági bejelentés alapján elfogták és őrizetbe vették tegnap azt a 24 éves férfit, aki a gyanú szerint halálra gázolt és cserbenhagyott egy nőt vasárnap hajnalban Zala megyében;
a férfi beismerte tettét. Lefoglalták a balesetben megsérült személyautót, amelynek nincs rendszáma és forgalmi engedélye. (MTI)

Rablásért életfogytiglan
Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla tegnap azt a férfit, aki egy rablás közben életveszélyesen megsebesített egy élelmiszerbolti eladót Szarvason. A 60 éves férfi leghamarabb harminc esztendő után bocsátható feltételesen szabadlábra. (MTI)

Holtan találták
A Békéscsabához tartozó Gerlán holtan találták meg hétfő este azt a 24 éves békéscsabai postásnőt, aki aznap reggel nyolc óra előtt kinyitotta a gerlai postahivatalt, majd nem sokkal később bezárta, és ismeretlen helyre távozott. A körülményeket a rendőrség vizsgálja, idegenkezűség gyanúja nem merült fel. (MTI)

Pénzbírság illegális zeneletöltésért
Harminc mp3 formátumú zeneszám illegális letöltéséért és megosztásáért 675 ezer dollár (144,7 millió forint) büntetés megfizetésére kötelezte Joel Tenenbaum egyetemistát az amerikai szövetségi bíróság, közölte az Index tegnap. A híres fájlcserélőper újratárgyalási kérelmekkel, fellebbezésekkel és csillagászati összegű büntetésekkel teli története évek óta húzódott. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.