Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Röviden

MN
2011. 09. 30. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Geréb Ágnes házi őrizetben marad
Bűnismétlés veszélye miatt a Budai Központi Kerületi Bíróság december 21-ig meghosszabbította az otthonszülés szószólójaként ismert Geréb Ágnes házi őrizetét. A bíróság végzése szerint megalapozottan feltehető, hogy a büntetőeljárás és foglalkozástól eltiltás hatálya alatt álló gyanúsított a szabadlábon hagyása esetén újabb hasonló jellegű bűncselekményt követne el. (MTI)

Pornóbotrány: lemondott a jobbikos
Kabai Zoltán, a pornóbotrányba keveredett jobbikos politikus lemondott a solymári alapszervezeti tisztségéről. Kabainak közel húsz éve nincs köze a pornóiparhoz, azóta tisztességes életvitelt folytat, jobbikos tagságát pedig nem lehet összefüggésbe hozni a 18 éves fejjel elkövetett, azóta megbánt tettével – közölte Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő. A párt többet nem kíván foglalkozni az üggyel. (MTI)

Novemberben ítélet a Kolompár-perben
November 30-án elsőfokú ítélet születhet a Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat volt elnöke és nyolc társa ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon folyó perben. Az eljárásban három ügyet egyesítettek, amelyekben sikkasztás és számviteli fegyelem megsértése, jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértése a vád. (MTI)

Kende táblát festett?
A Barikád.hu szerint Kende Péter író, ügyvéd jogsértést követett el. A portál bemutat egy fotót, amelyen írásuk szerint Kende látható, amint Solymáron egy közlekedési táblát fúj le festékkel. Egy ilyen tett a közlekedés biztonsága elleni bűncselekménynek minősül. Az önkormányzat feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. (MN)

Az FTC-nél októberig nyomoznak
A FTC-stadion elmaradt felújítása miatt indult, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatti nyomozás határideje október 5-én jár le – közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). Ezen eljárás és az MNV Zrt. által az Esplanade Kft. ellen indított polgári peres ügy összevonására a törvény nem ad lehetőséget. (V. T.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.