Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Röviden

MN
2011. 09. 30. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érmesek jutalmazása
Tizenöt éve nem értek el olyan kiváló eredményt a magyar sportolók Universiadén, mint idén augusztusban, Kínában – emelte ki összegzésében Sárközy Tamás, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöke a TF aulájában rendezett tegnapi ünnepségen, amelyen a sikeresen szerepelt sportolókat jutalmazták. A magyar küldöttség öt arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel tért haza Sencsenből, úszó egymaga három aranyat nyert. (MTI)

Csíki négyes
A házigazda Csíkszereda 4-0-s győzelmet aratott a Dunaújváros felett a magyar–román jégkorongbajnokság, a Mol-liga tegnapi játéknapján. A Sapa Fehérvár AV19–Miskolc mérkőzés lapzártánk után ért véget. (MN)

Büntetőpárbaj
A labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában a Szolnok tegnap hazai pályán 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel búcsúztatta a Szegedet. (MN)

Bíznak Wengerben
Semmi sem fenyegeti Arsene Wengernek, az Arsenal vezetőedzőjének állását, legalábbis Ivan Gazidis, a londoni labdarúgóklub elnöke szerint. Az Ágyúsok 1953 óta nem rajtoltak olyan rosszul a bajnokságban, mint az idén: öt mérkőzésükből hármat elveszítettek, s egy döntetlen mellett csak egyszer nyertek. (MTI)

marad
A jövő évi olimpiáig biztosan a Santos csapatában marad Neymar, a brazilok ifjú futballcsillaga. A 19 éves csatár ismételten hangsúlyozta: nagy megtiszteltetés, hogy a világ legjobb klubjaival, például a Barcelonával vagy a Real Madriddal hozzák kapcsolatba, de ő már döntött: jövő nyárig biztos nem szerződik sehova, mert szeret otthon játszani. (MTI)

Djokovics pihenőn
Egy hónapig nem játszhat Novak Djokovics, a férfi tenisz-világranglista vezetője, miután kiderült, hogy az egyik bordaközi izma elszakadt. Ez azt jelenti, hogy az idén három Grand Slam-viadalon is győztes szerb sztár kihagyja az október 3-án rajtoló pekingi, és az egy héttel később esedékes sanghaji tornát is. Djokovics – aki idén már több mint 10,6 millió dollárt keresett – a Davis-kupa hét végi elődöntőjében sérülés miatt feladta az argentin Juan Martin del Potro elleni összecsapását. (MTI)

Dán és német arany
A junior férfiaknál a hazai közönség előtt szereplő Mads Wurtz Schmidt, az elit nőknél pedig a német Judith Arndt nyerte a tegnapi egyéni időfutamversenyt a koppenhágai országúti kerékpáros-világbajnokságon. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.