Röviden

MN
2011. 09. 28. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átadták a Magyar Örökség Díjakat
Átadták a negyedévente kiosztott Magyar Örökség Díjakat szombaton a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében. Ez alkalommal a Budapesti Kórus, Magyaródy Szabolcs, Ab-lonczy László, Hauszmann Alajos, Rieger Tibor és Kelemen Lajos részesült a kitüntetésben. (MN)

Pályázat festőknek a Barcsay-díjra
A Barcsay Jenő-díj elnyerésére november 1-jéig jelentkezhetnek a pályakezdő művészek a Barcsay Alapítványnál, a díjat januárban, Barcsay Jenő születésnapján adják át a festő múzeumában. (MN)

Meghalt Böröczky József
Életének 64. évében, hosszú betegség után elhunyt Böröczky József humorista, motorsport-szakkommentátor – közölte a Mikroszkóp Színpad tegnap. A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett humorista méltó búcsúztatásáról a Mikroszkóp Színpad intézkedik. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.