Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Röviden

MTI
2011. 09. 29. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Státus
A Magyar Köztársaság miniszterelnökeként konferálták fel Gyurcsány Ferencet az MSZP győri rendezvényén. Csak egyetlen, aprócska szót felejtettek ki: bukott.

Békéscsabai postást keres a rendőrség
Közigazgatási eljárásban keresnek a békéscsabai rendőrök egy 24 éves postásnőt, aki tegnap nagy összegű pénzzel tűnt el. A nő hétfőn reggel a Békéscsabához tartozó Gerlán lévő postára ment dolgozni. (MTI)

Otthonában ölték meg az idős asszonyt
Megfojtottak és megerőszakoltak egy 47 éves nőt Tatabányán; a gyilkos, egy 20 éves férfi, beismerő vallomást tett. Szeptember 13-án találtak rá az áldozatra, aki négy-öt napja lehetett már halott. A lakásból eltűnt a nő laptopja és a mobiltelefonja. A nyomozók a tárgyak útját követve jutottak el a férfihoz, őt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. (MTI)

Új eszközzel szűrik ki a szabálysértőket
Mobil oszlopot tesztelt Budapesten a rendőrség, amellyel öt nap alatt 27 ezer gépjárművet ellenőrzött, s ez idő alatt 158 forgalomból kivont járművet szűrt ki. Az oszlop feleslegessé teheti a szúrópróbaszerű ellenőrzést az utakon. Hamarosan több ilyen berendezést is kihelyeznek a fővárosban. (MTI)

Pilótahiba okozta a karéliai tragédiát
A legénység gondatlansága okozta a 47 halálos áldozattal járó, júniusi oroszországi repülőgép-szerencsétlenséget, de a karéliai balesetben közrejátszott az is, hogy a navigációs tiszt alkoholos befolyásoltság alatt állt. A személyzet kritikus magasság alá ereszkedett, s emiatt a repülő fának ütközött, majd a földbe csapódott. (MTI)

Viharkárok országszerte
A viharos szél következtében több településen is fák dőltek az utakra, villanyvezetékekre Pest megyében tegnap este. Pécsen összedöntött egy cirkuszi sátrat a szél, de senki nem sérült meg. Ismeretlen okból összeomlott egy sportpálya öltözője Versegen, két ember megsérült, őket a mentők a hatvani kórházba szállították. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.