Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Röviden

MTI
2011. 09. 29. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novemberig még pontosíthatunk
Megjelent a Magyar Közlönyben hétfőn az a kormányrendelet-módosítás, amely lehetővé teszi, hogy azok a volt magán-nyugdíjpénztári tagok is hozzájuthassanak tagi kifizetésükhöz, akiknek a pénze a pontatlan adatok miatt visszaérkezett a magánnyugdíjpénztárakhoz. A volt pénztártagok az át nem vett összegek esetében november 30-ig megjelölhetik azt a bankszámlaszámot vagy címet, ahová a kifizetést kérik. (MTI)

Eurózóna: közel a felbomláshoz?
A globális befektetői közösség negyede tart az euróövezet szétesésétől az egyik legnagyobb londoni befektetési bankcsoport hétfőn ismertetett friss felmérése szerint. A Barclays Capital az eredményeket öszszesítve hétfőn közölte: a válaszadók 24 százaléka vélekedett úgy, hogy a valutaunió az európai adósságválság következményeként végül fel fog bomlani. (MTI)

Wroclawban tárgyal Fellegi Tamás
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter szeptember 19-én és 20-án részt vesz az energiaügyi miniszterek informális találkozóján, a wroclawi megbeszélésen egyebek mellett az Európai Unió energiabiztonságáról, külső energiapolitikájáról tárgyalnak a tagállamok miniszterei. A tárcavezetők mérlegelik a német atomerőművek fokozatos leállításáról szóló döntés hatásait, keresik a lehetséges új irányokat. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.