Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Röviden

MTI
2011. 09. 28. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Zöld Pardonról döntenek
A Zöld Pardon (ZP) szórakozóhely közterület-használati kérelméről csütörtöki képviselő-testületi ülésén dönt a XI. kerületi önkormányzat – közölte az újbudai hivatal kommunikációs vezetője. Milassin Levente elmondta, a ZP augusztus 1-jén nyújtotta be kérelmét az önkormányzathoz, eszerint további öt évre – 2016. október 31-ig – bérelnék a Petőfi híd budai hídfőjénél fekvő területet. Az önkormányzathoz évek óta folyamatosan érkeznek lakossági panaszok a Goldmann György téri szórakozóhelyekkel, köztük a ZP-vel kapcsolatban. (MTI)

Keszthelyé a helyőrségi klub
Hosszas tárgyalások után térítésmentesen került önkormányzati tulajdonba Keszthelyen az egykori helyőrségi klub épülete, amely a jövőben is közösségi szerepet tölt be – jelentette be Manninger Jenő (Fidesz–KDNP) országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Ruzsics Ferenc (Fidesz–KDNP)
polgármester. A birtokbavételről szóló szerződésben feltételként szerepel, hogy az önkormányzat tizenöt évig nem idegenítheti el az ingatlant. (MTI)

Időközi választás Jászladányban
November 20-ra tűzte ki az új képviselő-testület és a polgármester megválasztásának időpontját Jászladányban a helyi választási bizottság. Az időközi választásra azért kerül sor, mert a nagyközség képviselő-testülete nemrég feloszlatta önmagát. (MTI)

Pornós múlt
Kabai Zoltán alapszervezeti vezetőnek közel húsz éve nincsen köze a pornóiparhoz, azóta tisztességes életvitelt folytat, jobbikos tagságát pedig végképp nem lehet összefüggésbe hozni a 18 éves fejjel elkövetett, azóta megbánt tettével – reagált a Jobbik a Blikk cikkére. Mirkóczki Ádám szóvivő ugyanakkor cáfolta, hogy párttársa pornófilmet rendezett volna. Az ellenzéki párt az ügygyel többet nem kíván foglalkozni. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.