Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Sikerfilmek Kaposvárott

2011. 09. 28. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tizenkettedik évadjába lépett, és az év elején átköltözött a kaposvári Szivárvány Kultúrpalotába a város elsősorban középkorúak körében népszerű filmklubja. A könyvtárosként dolgozó Kéki Kálmán továbbra is kortárs külföldi alkotók, népszerű, díj- és fesztiváldíjas filmjei közül válogatja az átlagosan háromszáz fő néző számára a nagy filmgyártó országokban, az Egyesült Államokban, Angliában, Francia- és Olaszországban készült alkotásokat. A 2011/12. évad második félévi előadás-sorozata a Nem beszélek zöldségeket! című francia filmmel kezdődik, Danis Tanovic boszniai–angol–francia–belga–német–szerb koprodukcióban készült Cirkusz Kolumbiájával folytatódik, és január végén az Egy család című dán filmmel zárul. A tíz előadásból álló filmklubbérlet 4700 forintba kerül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.