Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Tizenöt éves a kisteleki nő gyilkosa

Csibra Tibor
2011. 09. 29. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megfojtotta, majd egy tanyán elásta negyvenegy esztendős szeretőjét egy 15 éves fiú Kisteleken, az áldozat holttestét szombaton találták meg. A sértett ügyében korábban közigazgatási eljárást indított a rendőrség, a nőt eltűntként keresték, miután rokonai jelezték, hogy otthonából ismeretlen helyre távozott. A hatóságot a nő egyik hozzátartozója értesítette, és elmondta a nyomozóknak, hogy a fiú lakhelyén, az udvaron egy frissen felásott területet látott. A szakemberek ott bukkantak a holttestre – tájékoztatta lapunkat Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A hatóság ekkor emberölés miatt indított vizsgálatot az ügyben, a helyszíni szemle, illetve az adatgyűjtés hamarosan a vélt elkövetőre terelte a gyanút. A fiú elismerte a gyilkosság elkövetését, majd tegnap részletes vallomást tett arról. Elmondta, hogy intim viszonyt folytatott a 41 éves, négygyermekes asszonnyal, a sértett eltűnése előtt is találkoztak, veszekedtek, majd a vita hevében megfojtotta. A gyanúsított nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, az ellene más ügyben indított büntetőeljárás még folyamatban van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.