Élő közvetítés
Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Gasperinit felállították az Inter kispadjáról

Munkatársunktól
2011. 10. 01. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden este az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának nyitó mérkőzésén folytatódott az Internazionale vesszőfutása, tegnap délelőtt azonban Gian Piero Gasperini vezetőedzőé véget ért: miután az újonc Novara hazai pályán 3-1-re verte a milánói kék-feketéket, a trénernek megköszönték a munkáját.
Az Inter sorozatban ötödik mérkőzésén maradt nyeretlen. A Serie A első fordulója a játékosok sztrájkja miatt elmaradt, az olasz Szuperkupában a Milantól 2-1-es vereséget szenvedő Inter a második körben Palermóban kapott ki 4-3-ra, majd a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a török Trabzonsportól. Ezt követően szintén a San Siróban játszott gól nélküli döntetlent a Romával. Massimo Moratti klubelnök tegnap közleményben jelentette be, hogy Gasperininek fel kell állnia a kispadról. A következő edzéseket Daniele Bernazzani és Giuseppe Baresi segédedzők vezetik, a menesztett tréner utódjáról még nincs hír.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.