Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Totó

Munkatársunktól
2011. 10. 01. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Német és olasz élvonalbeli mérkőzések töltik meg a hét végi szelvényt 7-7-es leosztásban, és az előző évi bajnoki tabella bizony a Bundesligában és a Série A-ban sem jelent kapaszkodót a tippelőknek. A Bundesligában ugyan a tavaly bronzérmes Bayern München a hagyományainak megfelelően szerepel – az első fordulóban elszenvedett vereség után ötször nyert és listavezető –, mostani ellenfele, a 2010/11-es szezonban második Leverkusen csak 7., a címvédő Dortmund pedig 11. A bajoroknak így jó esélyük van arra, hogy folytassák a sorozatukat, a bajnokot pedig szurkolói Mainzban (13.) is félthetik. A Mönchengladbach május végén csak osztályozón maradt bent az első osztályban, idén viszont a hat meccsen 13 pontot gyűjtve harmadik – a Bremen csak jobb gólkülönbséggel előzi meg –, és hazai pályán a Nürnberget (8.) is elkaphatja. A brémaiaknak illene nyerniük az első osztályba visszakerült Hertha (10.) ellen, miként a Schalkénak (9.) a Freiburg (16.) ellen.
A Serie A-ban hétközi fordulót is kiírtak, s mivel nyolc meccs között a Milan–Udinese összecsapás is tegnap lapzárta után ért véget, a címvédő milánóiak eredményéről sem számolhatunk be. Az első két meccsen szerzett egy pont azonban nem éppen fényes kezdést takar, az ezüstérmes Inter pedig egyenesen összezuhant. A kék-feketék a két vereséggel indító Bolognánál szombaton talpra állhatnak, és a Milan is javíthat az első két meccsét ugyancsak elvesztett Cesena ellen.

Tippjeink:
1. Mönchengladbach–Nürnberg 1
2. Schalke–Freiburg 1
3. Mainz–Dortmund X, 1
4. Wolfsburg–Kaiserslautern 1, 2
5. Bayern München–Leverkusen 1
6. Köln–Hoffenheim 1, 2
7. Bremen–Hertha 1
8. Bologna–Internazionale 2
9. Napoli–Fiorentina 1, X
10. Milan–Cesena 1
11. Cagliari–Udinese X, 2
12. Catania–Juventus X, 2
13. Lazio–Palermo 1, X
+1 Parma–Roma X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.