A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Bútorvilág 22299

1999. 11. 08. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötnapos kiállítás nyílt ma Bútorvilág ’99 címmel a Budapesti Vásárközpont területén. A rendezvény három szakmai csoport kiállítását (bútorszakvásár, faipari gépkiállítás és belsőépítészeti anyagok kiállítása) foglalja magába. Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett seregszemlére már 320 kiállító hozza el termékét. Tizennégyezer négyzetméteren a hazai cégek mellett a magas minőségi követelményeknek megfelelő nyugat-európai vállalatok is képviseltetik magukat. A rendezvény szakmai színvonalát jelzi, hogy német, holland, olasz és svájci cégek is jelen vannak. A választék bővítésében cseh, szlovák, román, szlovén és lengyel vállalkozások is kiveszik részüket. A barkácsolni szeretők ötleteket is elleshetnek a cégek szakembereitől. A legkorszerűbb technológiával gyártott modern bútorok mellett a kiállítók gondoltak a kispénzűekre is: egyes bútorokat gyári áron lehet megvásárolni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.