A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Informális ülés

1999. 11. 19. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eredeti tervekkel szemben csak ma tart informális ülést Szentendrén a kormány, mert a rendkívüli időjárás miatt tegnap nem ült össze a kabinet. A kétnaposra tervezett, nem hivatalos kormányülés napirendi pontjai között mások mellett a jövő évi költségvetéssel kapcsolatos kérdések, az új lakáspolitikai koncepció fő irányelvei, a lakástámogatási és -finanszírozási rendszer átalakításáról szóló előterjesztések, valamint a köztisztviselői hivatás életpályává alakításának alapelvei szerepelnek. A tárcák vezetői ezen kívül tájékoztatót hallgatnak meg a magyar gazdaság helyzetéről. Mint ismeretes, a szentendrei informális kormányüléseken a kabinet tagjai többnyire azokat a kérdéseket vitatják meg, amelyek még tárcaközi vagy koncepcionális egyeztetésre várnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.